В вишиванiй Украiнi

Клавдия Дмитрив
( Відповідь Г. Васяновичу )

В вишиваній Україні ми усі живем,
Вишиванку цю розкішну в серці бережем.
Вишиванка мені рідна, це – мій оберіг,
Щоби кожен шанувати вишиванку зміг.

Вишиванка Україні дуже до лиця,
Так її всю одягнули люблячі серця.
Я милуюся все нею, в серці бережу,
Україною з дитинства завжди дорожу.

В вишиваній Україні нива золота
І про неї в піднебесся пісня все зліта.
І гудуть про неї бджоли, як збира нектар,
Вишивана Україна, наче той вівтар.

Про Вкраїну вишивану співи солов’їв
І дзюрчання у Карпатах рік і ручаїв.
Кращих місць ніде немає на усій Землі –
Про це знають і дорослі й діточки малі.

20.05.2021 р.