Вишиванка

Валентина Вересоцкая
Вишиванку мати вишивала доні
Червоная стрічка полотном лягла
Це тобі на щастя, донечко Марічка!
Та на добру долю! Брови підвела.
Засяяли небом зорі-оченята!
Засяяли щастям, сповнені добра!
Мила моя мамо! Це дівоча доля!
Та й з радістю доня її одягла
Памятайте доні! Мамине бажання
І носіть священний її оберіг!
Бо така вже доля вашого кохання!
Вишиванку мами! Зберегти не гріх!

20.05.2021р