Покохала

Людмила Прилуцкая
Покохала наосліп,
ніби в омут лечу
Я з тобою, я поряд,
 лиш зітхни - я примчу.

Все відсіяла зайве,
серце каже - моє!
Ти як сонечко сяйне,
що на небі встає,

Ти як вітер ласкавий,
Теплим доторком рук
Гладиш коси мов трави,
пестиш пагорби лук...

Голос твій мов струмочок,
Що петляє між трав
Ти, не бачивши в очі,
мою душу пізнав...

8.11.19