Waterman song

Вовочка Дюймовочкин
I'm waterman, I'm waterman.
Nobody want me understand,
I have so stupid friends,
They're f@cking oligophrens!

Ooooh, my life is dark and grey
And let it burn in flames
I wanna flyyyy,I wanna flyyy,
I wanna flyyyy,
In sky!

I'm waterman, I'm waterman.
I cannot find a girlfriend,
Inside of me a water,
I'm slippy (скользкий) and forgotten!

Ooooh, my life is dark and grey
And let it burn in flames
I wanna flyyyy,I wanna flyyy,
I wanna flyyyy,
In sky!