Дозволю все

Клавдия Дмитрив
Я напою тебе нектаром,
П’яніти будеш без вина,
Дам волю я любовним чарам,
А сила їхня віддавна.

Дозволю все, що забажаєш
І ні на мить не зупиню.
Цю ніч усю запам’ятаєш,
Не буде диму без вогню.

Ти потопатимеш в блаженстві
Й мене топити будеш в нім,
В п’янкім дурмані і шаленстві,
Що забажаєм, те й візьмім.

Віддамся так, немов востаннє,
Щоб насититись досхочу.
Бажання пристрасті не раннє…
Ми запалім свою свічу.

Яскраве полум’я освітить
Бажання, пристрасть й, звісно, нас,
Час пролетить і не помітить.
Та ми цю ніч вернем не раз.

16.05.2021 р.