Папоротi цвiт

Клавдия Дмитрив
Там, де гори димлять,
Де росте вогнецвіт,
Там, де чути звучання трембіти,
Йшла чар-зілля шукать,
Дивовижний той цвіт,
Від якого в коханні п’яніти.

ПРИСПІВ

Я папороті цвіт в Купальську ніч знайшла,
Показував дорогу місяченько,
Побачила його і тихо підійшла –
Зірвала і тулила до серденька.
Я папороті цвіт назавжди збережу,
Для мене він відкриє таємницю.
У цю Купальську ніч на нім поворожу
Й надійно заховаю у скарбницю.

Чудо-зілля росте
Там, де гори димлять,
Вогнецвітом його називають,
Та воно не просте,
Його мрію зірвать,
Всі закохані цвіт той шукають.

ПРИСПІВ

Там, де гори димлять,
Моя мрія збулась,
Я чар-зілля вночі відшукала,
Встигла цвіт я зірвать,
Чарам вся віддалась
І бажання своє загадала.

ПРИСПІВ

18.05.2021 р.