Болем пече

Николай Супличенко
Болем пече чинуші безголів*я,
Тупість його, котра не має меж.
Гнилим зачаток був його і сім*я,
І виховання теж.

Поробиш що? Воно ж бо по дзвінку
Було назначено на цю посаду…
То ж маємо таку державну зраду.
О! Скільки зрад таких на нашому віку!!!