У сенс життя...

Анатолий Павленко
    
У  сенс  життя  всі  свій  вкладають  зміст –
Шляхи  людські  завжди  недовідомі.
Ми  ж  нехтуємо  цим  напівсвідомо…
І  я,  як  невиправний  оптиміст,
Живу  надією,  що  втрачено  не  все.
Та  доля… сперечатись зайве  з  нею…

Останній  листик  з  гілочки  моєї
Ось-ось  вітрами  в  безвість  понесе.