Я привiтання до серця притисну

Елена Юрьевна Амелина
Папка "Вірші"
~*~*~*~*~*~*~

Я привітання до серця притисну,
Слова Ваші добрі, як квітів намисто,
Ваші обличчя з усмішкою добрі,
Довго живіть та будьте здорові!