Кохання в свiтi кращого нема

Екатерина Жукова-Литвиненко
Кохання в світі кращого нема
Ніж те, що гартувалося роками,
Кохання - не розмови під зірками,
Кохати неможливо жартома.

Кохання в світі кращого нема,
Ніж те, що перешкоди оминає,
Воно не бачить ні кінця, ні краю,
Кохання є лише між обома.

Кохання в світі іншого нема,
Ніж те, що Богом є благословенним,
Ніж те, що підіймає над буденним
І назавжди єднає імена.

12.05.2021