Нiченько

Клавдия Дмитрив
Там на ставі, на ставочку
У вишневому садочку
Білий лебідь гордовито пропливав.
Мене милий у куточку,
Біля ставу у ярочку
Приголубив до серденька й цілував.

ПРИСПІВ

Ноче, нічко, ніченько,
Глянь у мої віченьки
І на щастя ти надію подаруй,
Щоб воно водицею
Потекло сторицею,
Я благаю, мене, ніченько, почуй.

Вітер з вербами шепоче,
Заспівати з ними хоче
Про щасливеє кохання для усіх.
Ніжно листячко тріпоче,
Мило горлиця туркоче
Шлях до щастя щоби кожному проліг.

ПРИСПІВ

Зорі з місяцем яскраві,
Наче перли золотаві,
Серед ночі нам освічують весь путь.
Срібні роси вкрили трави,
Плачуть верби кучеряві,
До водиці свої коси хилять-гнуть.

ПРИСПІВ

29.06.2021 р.