Куди подiть

Клавдия Дмитрив
Куди подіть твоє ПРОСТИ?
Додати в свіжий гель для душу?
Чи може в коси заплести?
Чи взять, немов бальзам на душу?

Куди подіть твоє ПРОБАЧ?
Зварити з нього суп чи юшку?
Життя – прекрасний є глядач,
Я слізьми змочую подушку.

Куди подіть твоє ЗАБУДЬ?
Його вдягнути в вишиванку
Й молить: «Не йди, іще побудь,
Зроблю любую забаганку…»?

Куди подіть твоє НЕ ЗНАВ?
Сховати в шафу чи в комору?
Не раз цим болю ти завдав…
Чи десь тримати для декору?

Куди подіть твоє НЕ ЗМІГ?
Додати у вино грайливе?
Чи заховать в торішній сніг?
Воно ж таке сором’язливе…

Куди подіть пусті слова?
Вони давно ваги не мають.
Збирай тепер свої жнива…
З полови зерна не зростають.

09.05.2021 р.