Я покажу тебе мир

Шелепова Анна Витальевна
Від синього неба до глибин морських. 
Від величних пейзажів до скромного саду.
Уздовж звивистих стежок і квітів польових.
Від ніжного світанку до чар зорепаду.

Я покажу тобі світ...