Гуьруьшар

Гасанова Гюзеля
Рикlел хквезва гуьруьшар,
Гьик1 кlватl хьанай чун, танишар,
Шииратдин багъдин юкьва
Суьгьбет ийиз дустар багьа!

Михьи ният, ахъа рикlер,
Къенибур я, физвай рекьер,
Меслятдалди лугьуз-хъурез,
Шиират я вирдан нефес.

Гьарма сад я мугьман багьа,
Хайи чилел - рекьяй  яргъа.
Сад авунва чун "Булахди",
Ам я чи чешме кlвалахдин.

Фото с архива гр. "Булах"