Zbor frint

Галина Чиореску
Eu zbor! Sub intinderea cerului zbor!
Si - nu, nu! Acum nu vreau sa mor!
Vreau sa ma ridic pina la stele
Si sa planez usor printre ele!
Eu simt cum aripile mi-au crescut
Si cu ele m-avint in sus tot mai mult!!!!

Dar... Simtii deodata
Inima-n piept cum e grea ca o piatra,
Ea se zbate rebela, se zbate,
Vrea sa sara din loc, dar nu poate
Si ma trage in jos, tot mai jos...
Iar eu cad intr-un hau vigelios!

Ma vazui dintr-odata tot pe patul meu
Stind culcata si respirind cu greu,
Tot corpul simt cum ma doare
De la cap si pin-la picioare....

...Dar am fost in zbor macar odata, in vis
S-am gustat un pic din acel paradis...
Si ce mi-i acu aceasta durere?! -
Eu am zburat si asta-mi da iaras putere!!!!!


                / Remarca : autorul nu se identifica
                cu personajul literar./


                08 mai 2021