Tarot Woman by Rainbow

Михаил Денисов Вологда
I don't want to go
Something tells me no
No, no, no
But traces in the sand
The lines inside my hand
Say go, go, go

Beware of a place
A smile on a bright shiny face
I'll never return
How do you know, tarot woman?
I don't know, I don't know

She can take you there
The entrance to the fair
My, my, my
Ride the carousel
Cast a magic spell
You can fly, fly

Beware of a place
A smile on a bright shiny face
I'll never return
How do you know, tarot woman?
But I don't know, I don't know, I don't know, I don't know

Something in the air
Tells me to beware
No, no, no
Her love is like a knife
She'll carve away your life
So go, go, go

Beware of a place
A smile on a bright shiny face
I'll never return
How do you know, tarot woman?
I don't know, I don't know, I don't know, hey, I don't know


Ой, боюсь, что мне
Ходу сюды - нет
Нет, нет, нет!
Но следы в песках, полоски на руках
Говорят - "Иди!"
А страх, мол, нах...

Душа не стремится
Опять окунутся в твой неуют
Узреть улыбку твою
Пророчица
Столь надменную
Ай-на-нэ, да ну её!
Ай-на-нэ, да ну её!

Дурилкой в балагане
Тебя она заманит
На врёт, на врёт
В волшебной карусели
Навек тебя поселит
И там за прёт

Душа не стремится
Опять окунутся в твой неуют
Узреть улыбку твою
Пророчица
Столь надменную
Ай-на-нэ, да ну её!
Ай-на-нэ, да ну её!

Что то в воздусях
говорит - "нельзя"...
Идти, грит - не мо ги
Её любовь как ножик
Тебя ж и уничтожит
Беги, беги!