***

Ана Янакиева
Днес е празник, днес е чуден ден
Чудотворецът празнува своя ден рожден
Ден особен, необикновен
Празник общ е, и за него, и за мен.

Здраве ти желая, много обич и късмет
Сладка радост в дните, кошер пълен с мед
Нека утрото те среща с мечтания 'Привет'
Музата, единствена, да бъде винаги до теб.

13.03.2021
Поздрав РД НВ