День Перемоги

Ольга Далева
Перемога була в перші дні війни
Як жаринка, що в дощ тане у пітьмі.
Були версти у пилюці, у вогні, -
День святий ви наближали як могли.

     Славні переможці чорної біди,
     Ви Вітчизну від фашистської орди
     Захистили. У боргу назавжди ми.
     Дякуємо, дякуємо, дякуємо.

У лихий той час для рідної землі
Піднялись ви - і дорослі, і малі -
За свободу, рівність, гідність, майбуття:
Цінували ви це більше за життя.
   
     Славні переможці чорної біди,
     Ви Вітчизну від фашистської орди
     Захистили. У боргу назавжди ми.
     Дякуємо, дякуємо, дякуємо.

Вічна шана всім, хто працював в тилу,
Вічна пам'ять всім загиблим у бою,
Вічна слава всім, хто день цей наближав,
Хто для того сил, життя не шкодував.
   
     Славні переможці чорної біди,
     Ви Вітчизну від фашистської орди
     Захистили. У боргу назавжди ми.
     Дякуємо, дякуємо, дякуємо.