Горлиця

Наталья Кордюк
Прилетіла горлиця
Під моє вікно,
І на руки проситься.
Серденько давно

Плаче-розривається,
Бо весна болить.
Сумом обливається
Дня щаслива мить.

Сонечко не радує,
Квіти - світлий сум.
Прагну за порадою
Серед тихих дум.

Бо Земля уквітчана
Плаче від хвороб.
Зберегти від відчаю
У молитві,  щоб

Сизою голубкою
В радості  злетіть
Із новою думкою
У щасливу мить.

ЕНіКА,  світлина авторська