Дзайн Спюрки! Глас Диаспоры!

Альберт Миракян
Дзайн Спюрки
1куп
Крункнеры шарве шаран, депи еркирен тhрнум
hокус каротов наюмем, hаяцков чанапарум
Кузеи тhрнел нранц hет да им ужериц вер э
Мияйн бари цанкуцюннер нранц heт  карам ухаркел
Прип
Барев тарек им азгин,арцахци hзорнерин
haмперуцюн айс цавин цанканумем болорин
hoку ужы чкорцнек , еркри пативы чтрорек (чкhцек)
Хахахуцюн тох лини, мер аревы мишт пайли


2куп
Воркан hеру hАйреникен, айнкан кароты меце
hайреникы-азги сиртне , hайуцян амур мечкне
Жоховурдн аранц hайреник датапарзваце маhван
Туйл ченк тал менк воч меки, мез тохи ан отеван

Альберт Миракян.     20 апреля 2021г