Матiнко моя на Украинском Мамочка моя

Максим Мягков
Проснеться матiнко моя
В ранце тихо на зори.
Співає пісня солов'я,
За рiчкаю у долинi.

Ты в ранцi розбуди мене,
Матуся рiдноя моя.
I допоможу я тобi,
Зробити справи у дворi.

Матiнко моя,
У мене Ти одна
Матiнко моя,
Ну що ж ти сумна?

Тихо усмiхнися
Мамочка прошу.
До мене притиснися,
Коли приїду лист напишу.

Ляже вiдпочивати мати,
її я тихо обiйму.
Нехай трохи задрiмає,
Я сон її постерегу.

Проснеться матiнко моя
В ранце тихо на зори.
Співає пісня солов'я,
За рiчкаю у долинi.

  20.04.2021 .