Квiтень або весна в Полтавi - 2021

Дмитрий Погребняк 555
У квітні з'являться листя на гілках
від пишної рослинності земля аж зеленіє
і проліски усіяли узбіччя все в квітках
і стає жарко бо сонечко сильніше гріє...
Від теплих променів розпрямілися берізки
а біля них баклажка до стовбура прив'язана
по маленької краплині сік роняє слізки
це людству мабуть природою підказано...
Як диво до половини повилазили тюльпани
від вітру розпатлана травичка теліпається
то що прийшла весна нема вже тайни
але від змін в погоді настрій піднімається...