УН

Натали Амар
Казала бабця "Слід вперед іти
Хоча журба і бродить попід тином.
Але ти незважай на те, світи!
Світи мов сонце, ти моя дитино!

Бо той, хто носить світло у душі,
Ніколи не залишиться без мрії.
Прямуй до неї впевнено, мерщій!
Про що б там не казали люди злії."

В очах бабусі доброта та жаль,
Любов і смуток в волошковім полі.
Ті світлі очі вічності вуаль
Давно закрила від лихої долі.

Але слова бабусині живі!
Вони у вітрі що шумить в тополях,
У мальвах, у нескошеній траві -
Завжди і скрізь вони зі мною поряд.

Це той зв'язок, який не розірвеш.
Він те, що залишається нетлінно.
Нема йому ні терміну, ні меж
Бо то і зветься НАША УКРАЇНА!

Наталі Амар

#УкраїноМоя #БабусиніСлова #НіТермінуНіМеж