Полтава - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Шматок душі моєї залишиться в Полтаві
у спогадах назавжди її гостинність і привітність
о цьому місті виникають слова ніжні і ласкаві
і навіть в тихих вулочках є приваблива чарівність...
Шматок душі моєї залишиться в Полтаві
у спогадах назавжди її архітектурні спадки
і виникають відчуття від них світлі і яскраві
і навіть діалект місцян є нерозгадані загадки...
Шматок душі моєї залишиться в Полтаві
у спогадах назавжди її пам'ятник галушці
і навіть коли зараз я опиняюсь на вокзалі
то знову повернутися є в мене вже на думці...