Ск1льки б не жив, а все мало...

Иван Грицик
Скільки б не жив,а все мало,
Хочеться ще і ще...
З роками життя спокусливим стало,
Все рідне,знайоме земне.

Неначе живу тисячі уже років,
І жив би ще тисячі,
І не треба раю дарунків,
Свіжого хліба достатньо з печі,

Медових твоїх поцілунків,
Радісний гомін дітей,
І відблиск,наче сонячних ранків,
Щасливих твоїх очей.


15.04.2021.