Стоiть явiр

Татьяна Лемешко Безпалюк
Стоїть явір над водою,
Похилився до верби,
І хитає головою:
« Ти мене не розлюби»

Будь зі мною, моя пташко,
Я скажу такі слова,
Мені так без тебе важко,
Я ж один і ти одна.

Буду берегти від вітру,
І від бурі відведу.
Подарую життя світле,
Ключ до серденька знайду

Тільки б холод нас не зрушив,
І зимові сніжні дні.
Бути поряд завжди мушу,
Бо потрібна ти мені.

Стоїть явір над водою
Похилився до верби…