Лiла

Олег Скороход
По колу життя пролітає.
Ніщо не зупинить цей рух.
І навіть якщо смерть дістане.
По колу лине і дух.

Ліла - Господа гра.
Ліла - єдність зла і добра.
Ліла...

Я є відображення світу.
І світ моє відбиття.
Любов'ю всесвіт зігрітий.
І мудрістью небуття.

Ліла - Господа гра.
Ліла - єдність зла і добра.
Ліла...

Під небом пісня лунає.
Співає нами життя.
І кожная нота єднає.
Наші сердцебиття.

Ліла - Господа гра.
Ліла - єдність зла і добра.
Ліла...