Посмишка... на литэру Г

Наталия Ломейко-Громовая
Гірлянди гір гойдалися громами,
Гуділо гуркотіння голосне.
Гортензій грона галасливо грали
Голубкам гоготіння гомінке.

Годинник годен гарувати газді
Гармидером грабіжницьких годин
Гармонію, глаголицю гараздів,
Головоломку гарних горобин.