до свiтла i мети..

Леман
..Щодня у стрічці спогади й поминки..
..щодня..за роки що іде війна..
..ми згадуємо всіх..хто вже не з нами..
..і пам'ять їх карбує імена..

..Прийшли на землю нашу вбивці ниці..
..кати..що називалися братами..
..які ж до біса родичі ви є??..
..і чи були..то ким ви стали??..

..братоубивці..злодії..кати..
..нестерпний біль..
                ..ненависть і огида..
..як злидні прокляті на землю налягли..
..геть мізки втратили за грою ляльковода..

..А час мина..і дні з роками тануть..
.."у вирій" душі-птахи..
                ..та без вороття..
..стоять Герої наші долями на варті..
..щоб в боротьбі здобути майбуття..

..Здолати ворога..бо тільки перемога..
..відкриє шлях до світла і мети..
..а поки сум..
            ..і віра..і тривога..
..допоки по землі снують кати..