Трави забуття

Михаил Гумиров
Настоявши всі трави забуття -
Замри,як будеш пити,
Вгамовувати прикрощі життя.
І жити.

Брудне і зле щоб  з пам'яті - змести,
Хай сонце мружить очі.
Найголовніше - поруч з серцем ти
Всі ночі.

Трава чаклунства  віднесе у час
На тридцять років глибше.
Де молодість - як краща із прикрас,
Найвища.

Де буде жаль,що все минає вщент,
Спадає вниз,як плаття.
Тож вип'ємо,немов гіркий абсент,
Завзяття.