Вiд Тебе я нiяк не вiдступлюсь!..

Александр Ив Бондарь
четвер, 8 квітня 2021 р. 10:08

У самоті я можу бути любим
Тобі Господь, але не ще комусь
З Тобою свято мені навіть в будень
З Тобою тепло мені в лютий грудень
Від Тебе я ніяк не відступлюсь
І будь-коли я зможу, поклонюсь…
Якщо як завжди лаятимуть люди
Не пропаду, тому й не заблуджусь
І лише тим радію і горджусь…
Тобі
    радію,
          вірю…
                і молюсь!..
Тобі, Господь, а не іще… комусь!

08.04.2021 10:19