Перамешаныя фарбы. Агу вясна, пяю красна

Наталья Кадетова
Гукайце вясну да срока
Да птушак i на Соракi.
Коб сонца на крылах неслi.
Гукайце зычнай песняй

Гукайце вясну да  Велiкодня
Каб звон стаяу па зямлi.
Марэна нiбыта у iсподнем
Амаль сышла узагалi.
 
Зычней спявайце да сонца
Няхай ляцяць галасы
На Белую русь с васходам
Вяртаюцца жураулi.