Завжди гарна. Загадка

Левиа
Стан її в білявих цятках,
Колір кіс то смарагдовий-
Завжди гарна, як у святки,
Глянеш-настрій вмить чудовий.
Ось така розкішна панна,
Майже кожен її знає,
Дуже гарна, край паркану,
В мої вікна заглядає.