А я нашел другую - Ненси - english

Евгений Ратков
BUT I HAVE FOUND THE OTHER

English interpretation
of the russian song of “Nensi”
“А я нашел другую”

https://www.youtube.com/watch?v=cUsvu0Bo4CE


You’re sitting in a smoky bar,
Looking at another guy.
Then you’ll ride off in his car.
Thinking of it, I want to cry.

But I have found the other,
It’s so pity, she  isn’t so wonder,
When I hold her in my arms,
I  can’t stop to think of all your charms.

Your lips are red and honey,
Your stile excites him, I’m sure,
Day after day I’m lonely,
I can’t stop to think  what you are.

But I have found the other,
It’s so pity, she  isn’t so wonder,
When I hold her in my arms,
I  can’t stop to think of all your charms.

I'll be at home tomorrow,
I'll be drunk again,
I won’t show my sorrow,
I have to hide all my pain.

But I have found the other,
It’s so pity, she  isn’t so wonder,
When I hold her in my arms,
I  can’t stop to think of all your charms.

I’m waiting for you so much,
I ask you, forgive me, dear,
My lips wait for your ones  to touch.
You and me must be near, it’s clear.

But I have found the other,
It’s so pity, she  isn’t so wonder,
When I hold her in my arms,
I  can’t stop to think of all your charms.

____________________

Дым сигарет с ментолом
Пьяный угар качает
В глаза ты смотришь другому
Который тебя ласкает

А я нашел другую
Хоть не люблю, но целую
А когда я ее обнимаю
Все равно о тебе вспоминаю

Губы твои как маки
Платье по моде носишь,
Себя ты ему раздаришь
Меня же знать не хочешь

А я нашел другую
Хоть не люблю, но целую
А когда я ее обнимаю
Все равно о тебе вспоминаю

Завтра я буду дома
Завтра я буду пьяный
Но никогда не забуду
Как к жене прикоснулся губами

А я нашел другую
Хоть не люблю, но целую
А когда я ее обнимаю
Все равно о тебе вспоминаю

Лучше меня прости
Прости и вернись ко мне
Прости за то, что ушел с другой
Прости за то, что ушла и ты

А я нашел другую
Хоть не люблю, но целую
А когда я ее обнимаю
Все равно о тебе вспоминаю

А я нашел другую
Хоть не люблю, но целую
А когда я ее обнимаю
Все равно о тебе вспоминаю

…………………………….