Я - жiнка

Клавдия Дмитрив
Я – жінка, я – жінка, я – жінка,
Я – жінка, та ще й українка,
Я – жінка, красива на вроду,
Я – пісня кохання дзвінка.

Я – жінка, я – жінка, я – жінка,
Найвища усьому оцінка,
Лебідкою я виглядаю,
І стан, мов билина тонка.

Я – жінка, я – жінка, я – жінка,
Щодня я – новая сторінка,
Щодня я – якась таємниця,
Для когось – загадка життя.

Я – жінка, я – жінка, я – жінка,
Думками, неначе пір’їнка,
У мріях у вись я злітаю,
Неначе весна гомінка.

Я – жінка, я – жінка, я – жінка,
І очі, мов квіти барвінка,
І серце, мов птаха тріпоче,
А слово – хмаринка легка.

Я – жінка, я – жінка, я – жінка,
Неначе заквітчана гілка,
Неначе перлина у морі –
Коштовність єдина така.

02.04.2021 р.