Сосюрi В. М

Владимир Прохода
Ми виростали з цим ім'ям,
Вивчали його твори,
Бо ця поезія, як храм.
Душа сама говорить...

В них Україна розквітає
Щаслива, синьоока
І благодатна молитва
Там щира, і глибока..

Нас надихають ці рядки
І будуть, як взірець
Усім нащадкам ще віки
Та шляхом до сердець.

Уклін великий до землі
За цю його любов,
Не згасне світло у імлі,
Кришталь святих ікон...


 П.В.М.      28.01.2021г.