Я дуже радий, що Ви...

Владимир Прохода
    Добрій і чуйній людині,
    поетесі та педагогу:
     Анатасовій Любов Євгенівні.
    

Я дуже радий, що Ви є,
Що нас звели вірші і доля,
Мабуть на те Господня воля,
Вона натхнення нам дає

Писати, пестити рядки,
Слова находити чарівні,
Неначе ясні зорі дивні
Та змістом повнити думки...

Ви ще прекрасний педагог,
Таких уже не мають школи,
Що були дітям, як янголи,
Знання дали для перемог.

А ще без Вас не було б нас,
Вірніше спілки "Живе слово"
Там  не цікавою розмова
І бив копитами б Пегас...

Шановна, люба, дорога,
Дозвольте я Вас привітаю,
Здоровья, Щастя побажаю
Та жити многія  літа!


 П.В.М.      01.01.2021г.