Эти люди

Теодор Минских
Я вчився в школі, щоб бути корисним
Щоб продовжити добре діло, коли створили початок
Та ці люди вбивають людей
Посередні люди вбивають непосередніх людей

Знайомі обличчя, а всередині давно мертві душі
Напевно, маріонетки міняються зі швидкістю 3,14 пі
Мертві душі у людях вбивають людей
Байдужі люди вбивають українських дітей

Кажуть це сталося вчора
Кажуть в цьому винен Сталін і Гітлер
Я подивився в книжку, там все зрозуміло
Не зовсім люди вбивають зовсім людей

Я вважав, що над світом править добро
Я вважав, що над світом править любов
Та ці християни вбивають людей
Заможні з смиренням вбивають незаможних дітей

© m1le1ko