Буслiныя вескi

Наталья Кадетова
Буслiныя хаты
Што были на век
Сiротамi сталi
Як сам чалавек.

Шерах апусцелых
У думках пра волю
Стаяць аднаногiя
Як гаспадар.

Дзе веска мая,
Калыбель маей долi.
У чорных сарочках
Дзяучаты лежаць.





P.s. согласно политике государства все нежилые дома должны быть разрушены, а земли запаханы.