Украjнка - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Справжня Українка завжди чорнобрива
сяє немов сонечко у білий вишиванці
вона у неї виглядає дуже особливо
і запросити хочеться її на дикі танці...
Справжня Українка завжди хоробра
потому своєї долі у очі посміхається
вона запальна тощо душа широка
хоча до свого серця теж прислухається....
Справжня Українка завжди світловолоса
і схожа на метелика коли у спідниці
вона закохана у когось мені так здалося
але у неї почуття це маленька таємниця...