не шукай ти свою долю

Наталия Макаревич
Не шукай ти свою долю,
Бо вона тебе знайде,
Кладку до твойого серця,
 Як потрібно, прокладе.
Заквітчає, приголубить,
Часом снігом замете,
Поблукаєш лісом марно,
Потім виведе тебе.
Цінувать навчить хвилини,
Цінувать навчить життя,
Подарує те єдине ,
Що є тільки на буття!
Поспішати нам не треба,
Та події не штовхать,
Бо вони не швидкі коні,
Понесуть- треба гукать.
Не шукай ти того цвіту,
Що для тебе не цвіте,
Доля знайде ту трембіту,
Що заграє для тебе!

Наталія Макаревич, 03.28.2021