З тих самих пiр, як кохання в свiтi

Екатерина Жукова-Литвиненко
З тих самих пiр, як є кохання в свiтi,
З тих самих пiр живе воно в серцях,
Буває так, дорослi наче дiти
Кохають так, що вiрять в синіх птах.

З тих самих пiр, як є кохання в свiтi,
З тих самих пiр складаються вiршi,
Коли кохаєш, є для чого жити,
Про сад квiтучий дбати у Душi.

З тих самих пiр, як є кохання в свiтi,
Нас любить Бог, i грiшних, i слiпих,
І вiрить Вiн, що зможемо прозрiти,
Обравши вiрний Шлях серед шляхiв.

01.04.2021