У чому щастя?

Татьяна Брусник
Щасливим бути кожен хоче.
Та де нам щастя те знайти?
У вірі є спасіння наше,
Господь прощає всім гріхи.
Там мир і спокій в Ісусі,
Любов безмежна і свята,
І танеш ти в Святому Дусі,
Щасливою стає душа.
Якою мірою пізнати,
Те незвичайне почуття?
Дітей так любить рідна мати,
Яка дарує їм життя.
О так і Батько наш Небесний,
Бажає дітям лиш добра.
Надійний вибір і почесний
В Ісусі, де немає зла.
Коли в біді Його ти кличеш,
Молитву чує Він твою.
Очима Господа не бачиш,
Являє Бог любов свою.
Через людей, що посилає,
В годину тяжку, та сумну.
Тебе боронить, надихає,
Благословляє, як рідню.
Постукає хай в кожну хату,
Любові Божої рука,
Щоб ви раділи і втішались,
І славили завжди Христа.
Хай благодать панує в світі,
Торкнеться кожної душі,
В любові щоб зростали діти,
Бажаю щастя Вам в житті.