Ладо

Николай Супличенко
Вересневим ранком, без дзвінка
Скрипну хвірткою. І пес мене пізнає…
Ти на ганок, як завжди легка
З подивом: З якого це ти краю?

А на дні очей - помітно ледь
Здійметься усіх бажань торнадо,
І землі хиткою стане твердь,
І ледь чутно прошепочеш: Ладо…