Kris Kross - Jamp - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Моя інтерпретація.

Везіння - це влучний в ціль кидок
коли навчимося м'яч у кільце кидати
і мабуть ще не раз попадемо у щіток
і ми заради мрії...будемо стрибати...
Адже і без старанності нема ривка
у тринуванні досвід зможемо придбати
нам знадобиться тоді реакція швидка
і ми заради мрії...будемо стрибати...
В зусиллі над собою коли перемагаємо
перестаємо навіть перепони обминати
і сили дати лише долю іноді благаємо
і ми заради мрії...будемо стрибати...