154. Бережiть матусю, поки ще жива... Пiсня

Ганна Горбатюк
Бережіть матусю, поки ще жива,
Говоріть їй ніжні, лагідні слова !
Хай її серденько ніколи не болить,
Вас за це Господь благословить !

     Приспів:
Мамо. я до тебе пригорнуся,
Поцілую й тихо Богу помолюся,
Попрошу у Нього щастя і здоров"я,
Щоб ще довго ти мені жила !

      2
Час так швидко плине,  видно сивину,
Та в важку хвилину,  до матусі  йду...
Хоч пройшла немало дорогою життя,
Я для мами завжди як дитя !

    Проіграш:
     3
Ночі недоспала, мамо дорога,
Нас оберігала, ростила як могла ...
Шлях наш направляла до Бога кожну мить,
Хай тебе Господь благословить

Ганна Горбатюк. 8.03.2021.