Не все

Клавдия Дмитрив
Не все в житті купуємо за гроші,
Не все в житті за гроші продаєм,
Буваємо в життєвій ми пороші…
Що можем все – так іноді вдаєм.

Не все в житті ми кажемо у вічі,
Не все в житті ми легко віддаєм,
Щось зважуємо безліч раз…не двічі,
А щось усім підряд ми роздаєм.

Не все в житті так легко нам дається,
Не все в житті нам падає з Небес,
Не знаємо як в нас в житті складеться,
Чекаємо чомусь усі чудес…

Не все в житті ми вмієм цінувати,
Не все в житті ми робим залюбки,
Та можемо все легко руйнувати
Й снувати павутиною думки.

Не все в житті дає плоди й насіння,
Не все в житті – добірнеє зерно,
Зате в усьому є своє коріння,
Й не все життя – це білеє рядно.

Не все в житті, немов весна буяє,
Не все в житті в нас золотом блищить,
Зате життя щодня чогось навчає…
Буває, що й по швах воно тріщить.

25.03.2021 р.