Catch the light

Ирина Либерман
Catch the light,
Можливо, це- мій останній світ,
Моє останнє світло...
Catch the light,
Можливо, мене загубить сонце
Межи сузірь...

Catch the light,
Але не йди за обрій
І не лети у вирій - зачекай
І доки є життя в зеленім листі
На моєму підвіконні -
Catch the light...

Catch the light -
Так само, як і carpe diem
Над усе.
Моє останнє сонце,
Моє останнє світло
Хвилями несе
Проміння увірветься у кімнату
І буде намагатися мене спіймати -
Так само, як і світ -
Той, що ловив мене,
Та не спіймав.
Catch the light.