смех тут не гучыць...

Анатолий Уминский
В-ясёлы смех тут не гучыць ніколі -
О-йча наш - чуваць ад разу раз.
Г-амонка птушак заціхае ў полі
Н-еба слёзы ліўнем лье падчас.
І- хоць прайшло ўжо дзён і год нямала,
Ш-лейф ні рвецца памяці ніяк.
Ч-арноцце душы не апанавала...
А- сакавік красуецца - мастак.

    *.   *.   *.   24.03.2021г.

22 марта День памяти жертв Хатыни.