Чоловiчi ревнощi- 2021

Дмитрий Погребняк 555
Дописано до слів Єріх Марії Ремарк.

То що ревнощі означає любов відомо кожному
і що твориться в серці неможливо приховати
і звісно чоловік не вірячи аргументу жодному
більше всього на світі він хоче правду знати...
То що ревнощі означає любов відомо кожному
і дуже часто нажаль своїм очам не довіряємо
сприймати тоді дійсність не завжди спроможному
на місті рівному сваримося і почуття перевіряємо...
То що ревнощі означає любов відомо кожному
але помилку зрозуміємо і через час ми остигаємо
і віддаємося духу справедливості не переможному
і мабуть в котрий раз ще цим і уваги досягаємо...